България Китай No Further a Mysteryе. по никакъв начин не представлявали заплаха за останалите европейски граждани. Помолен да изброи по-важните версии, върху които работят следователите, той направи следния разбор:

Заедно – вие не сте конкуренти, вие сте хора с общи цели, общи ценности, общо бъдеще, затова и борбата ви е обща. Само заедно можете да строшите оковите на капитализма и да извоювате правата си. Не се страхувайте да заплашвате, така както вас ви заплашват. Стачкувайте, саботирайте работата, когато се чувствате експлоатирани, търсете връзка със синдикални структури, станете част от тях, сами ги създавайте. Борете се, вашата сила е във вашето обединение.

И защо се взривяват, от какъв зор . . ? Можеха да се предадат доброволно, като Жоро Милионера, дето го хванахме, а ако не желаят поне да си бяха тръгнали като братя Галеви, по живо по здраво, кой от къде е, а те се взривяват!!! Взривяват се .

– Г-н Фридман, вашият анализ за ситуацията в България потресе голяма част от прочелите го.

Защо смятате, че държавата може да управлява тези дейности по-добре от частника, който защитава своите собствени интереси и така прави всичко, за да трупа печалба? На нас ни е необходим растеж, растежът идва от увеличаването на печалбата на бизнеса и облагането му с едни разумни данъци, около които сме постигнали консенсус. Ако ВиК стане държавна, приходите от данъците на концесионера ще секнат – какво от това, че може да поевтинее водата? – същото е и с другите сфери. Защо да субсидираме БДЖ, Топлофикация или която и да е друга фирма и така да осигуряваме изкуствено занижени цени на услугите за населението – това е пагубно. Разбирате ли, пагубно. Всяка една социална функция е пагубна за държавата, всяка една.

Те терористите не протестират пред парламента, не скачат в защита на уволнени съдии, не ги интересуват протестите срещу новите цени на тока, срещу изсичането на горите, срещу добива на шистов газ? Как да ги открием?

Усетихте ли как те трупаха и трупат печалби и живееха и живеят охолно, благодарение на вашия труд, на безнаказаното експлоатиране на вашите усилия, знания и умения, без каквото и да е съобразяване със законите на държавата? Нарушавайки всякакви писани и неписани закони, пренебрегвайки всякакви нравствени и морални ценности, стъпквайки ги и захвърляйки ги в калта, която оставят след себе си.

Бездомните кучета у нас се ползват с привилегии, с които малка част от техните европейски кучешки приятели биха могли да се похвалят – могат да се разхождат свободно във всеки парк, могат да си играят на всяка детска площадка, да влизат във всеки пясъчник и да го ползват за тоалетна.

– Липсват идеи, липсва дух, липсва вяра. Вижте вашите южни съседи, гърците. Цяла Европа, целият капиталистически свят е срещу тях и ги сочи с пръст, но те се борят – те вярват в правотата си, в своите идеи. Те имат дух и готовност да се жертват – вие нямате.

Тези специализирани групи, за които говоря, са най-често различни ПР отдели, икономически институти, отдели за връзки с обществеността, бизнес-групировки и т.н. И ето, че те, след внимателен анализ на своите интереси, ви поднасят информацията грижливо оформена, опакована с примамливи заключения, и вие я приемате, корумпирайки разума си.

Те превръщат децата ви и вас самите в скотове, унищожават вашия дух, самата същност на човешката природа, приравнявайки ви с животните. Огледайте се и ще видите, че днес животните се ползват с много повече права и защита, отколкото вие и вашите деца.

Разбира се, могат да облекчават своите физиологични нужди не само в пясъчниците, а навсякъде, където нуждата ги свари. Те могат да се оплождат навсякъде и по всяко време, което е едно истинско доказателство за толерантността на българските граждани и за това, че българите не са задръстеняци , за каквито click here ни имат на Запад.

Смятам, че това е едно особено постижение, своеобразно постижение, което може да служи за пример и в останалата част на Европейския съюз, където стои въпросът за включването на ромите в демократичните процеси.

Горд съм да обявя пред вас, че ние ще инвестираме огромни средства във развитието на вашата енергетика. Договорихме откриването на най-голямата фабрика в Европа за производство на свещи, която ще се изгради от Дженерал Електрик на ваша територия, а именно в Северозападнала България и ще даде хляб и светлина не само на вас, но и на цяла Европа, а защо не и на Азия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *